WordPress Toolkit in cPanel

Caracteristici îmbunătățite, securitate sporită și gestionare simplificată pentru WordPress în cPanel.

WordPress Toolkit este o interfață de gestionare plină de funcții care permite oricui să instaleze, să configureze și să gestioneze site-uri web WordPress. WordPress Toolkit Lite este inclus GRATUIT cu cPanel versiunea 92, iar WordPress Toolkit Deluxe este un upgrade plătit cu funcții avansate și funcționalitate mai inteligentă. Este posibil să fie necesară disponibilitatea acestor instrumente de către furnizorul dvs. de găzduire.

De la instalări personalizabile până la gestionarea intuitivă a copiilor de rezervă, a temei, a pluginului și a parolelor, WordPress Toolkit este un vis devenit realitate pentru oricine are mai multe site-uri WordPress.

Creați teme predefinite și seturi de pluginuri care pot fi utilizate pentru a configura automat instalări WordPress noi cu un singur clic. Acest set de instrumente WordPress pentru cPanel este cu adevărat economisire de timp.

WordPress Toolkit Lite

Interfață unică de gestionare care vă permite să instalați, să configurați și să gestionați cu ușurință site-uri web WordPress, inclusiv:

  • Administrarea parolei de administrare și a bazei de date
  • Managementul indexării motoarelor de căutare
  • Funcționalitate de conectare unică
  • Întărire automată a securității
WordPress Toolkit Deluxe

Pachet premium care include toate caracteristicile Lite, precum și multe funcții îmbunătățite și funcționalități avansate, inclusiv:

  • Gestionarea setului de pluginuri și teme
  • Funcționalitate de etapizare și clonare
  • Actualizări automate și inteligente pe mai multe site-uri
  • Caracteristici avansate de securitate

Utilizatorii cPanel cu siguranta doresc un instrument similar cu setul de instrumente WordPress al Plesk. Era si timpul ca cPanel sa realizeze un astfel de instrument pentru site-urile WordPress cu gestionare usoara, autentificare automata, resetarea parolei, intarirea securitatii cu un singur clic, etc. Credem ca 99% dintre utilizatorii cPanel ar dori sa vada acest kit si pentru cPanel. Plesk WordPress deja incanta utilizatorii pentru ca faciliteaza mult mai usor gestionarea site-ului 

WordPress Toolkit Lite este complet gratuit și este activat automat în cPanel.

Ca întotdeauna, dacă aveți feedback sau comentarii, vă rugăm să ne informați. Suntem aici pentru a vă ajuta în cele mai bune moduri pe care le putem.

Leave a Reply

Creeaza pachetul tau cu ajutorul unui consultant Center IT

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta de navigare