Top 5 plugin-uri WordPress care vă îmbunătățesc site-ul

WordPress are o pondere de 50 până la 60% din cota de piață pe piața CMS globală, ceea ce îl face cel mai popular CMS din jur. Este, de asemenea, cel mai rapid sistem de gestionare a conținutului, deoarece peste 500 de site-uri web sunt construite utilizând WordPress in fiecare zi. Comparați aceste state cu Shopify și Squarespace care obțin zilnic 60 până la 80 de site-uri web.

Să începem analiza și clasamentul pentru top WordPress Plugin-uri din 2019.

YOAST SEO

Potrivit unui sondaj realizat de NetCraft, există mai mult de un miliard de site-uri web create până în prezent. Statisticile arată că peste 1 de milioane de site-uri web sunt și în prezent în stare activă. Deci, de ce sunt importante aceste statistici? Sunt importante pentru că știți că veți avea mulți concurenți care așteaptă în linie cu mai mult sau mai puțin același produs pe care urmează să îl lansați. Va trebui să faceți multe pentru a ieși în evidență și a câștiga partea dvs.

Aceasta este ceea ce face YOAST SEO al doilea cel mai bun WordPress conecteaza din 2019. Oferă o interfață de utilizator în WordPress panou admin unde puteți personaliza toate paginile dvs. pentru SEO de pe pagina și, de asemenea, personaliza ceea ce văd privitorii pe motoarele de căutare. Conform unui studiu, fragmentul motorului de căutare îndeplinește un rol esențial pentru a crește rata de clic. Deci, chiar dacă site-ul dvs. este clasat bine și veți primi impresii, veți avea nevoie de pluginul YOAST SEO WordPress pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, oferind libertatea de a personaliza fragmentul pentru motoarele de căutare.

FORMULAR CONTACT 7

Știți cât de important este să vă asigurați că vizitatorii site-ului dvs. web au un mod modern și ușor de a vă contacta. Formularul de contact 7 oferă un aspect frumos și un backend puternic pentru a gestiona această caracteristică. Obțineți un control al interfeței utilizatorului și controlul datelor într-un singur loc. Puteți controla unde se duc datele dvs. după ce un utilizator face clic pe butonul Trimite. Unii clienți ar dori ca datele să fie trimise prin e-mail, iar alții ar dori să vadă datele din panoul lor de administrare. Formularul de contact 7 a făcut-o foarte ușor de gestionat, trebuie doar să urmați pași simpli pentru a controla tot felul de operațiuni de formular pe site-urile dvs. web. Widgeturile și fragmentele lor frumoase de formă prezintă o gamă largă de opțiuni de design. Libertatea de a personaliza formularele de contact face acest lucru conecteaza cel mai bun printre ceilalți. Acest conecteaza este absolut liber de utilizat și un motiv major pentru care atât de mulți oameni îl folosesc. Nu plătiți pentru un serviciu dacă primiți la fel și chiar mai mult GRATUIT. Ninja Forms este un alt excelent conecteaza asta face aproape la fel și totuși încasează optsprezece kilograme pe an.

PAGE BUILDER

Majoritatea temelor au un constructor de pagini încorporat care permite modificarea aspectului paginii și a modelelor de design. Cu toate acestea, nu toți acei construitori de pagini sunt ușor de utilizat. Page Builder este liber să folosească conecteaza care permite modificarea aspectelor de design ale paginilor de destinație sau ale paginilor de postare. Acum, puteți personaliza paginile și postările site-ului dvs. web conform cerințelor dvs. Puteți adăuga rânduri și coloane personalizate pe pagina dvs. și puteți schimba culorile, imaginile de fundal sau videoclipurile încorporate. Este foarte mult un constructor de pagini drag and drop care nu necesită abilități tehnice pentru a crea pagini noi sau pentru a le edita pe cele existente. Permiteți-mi să vă ilustrez unele dintre cele mai bune caracteristici conecteaza are

  • Drag and Drop: Are o secțiune de drag and drop unde puteți adăuga rânduri sau coloane la paginile site-ului. Aceste secțiuni sunt, de asemenea, personalizabile. De exemplu, schimbarea textului, culorilor, imaginilor sau încorporarea videoclipurilor.
  • Widgets: Acest constructor de pagini vă permite, de asemenea, să încorporați unele widget-uri în secțiunile noi adăugate la o pagină existentă.
  • Clone de proiectare: puteți importa sau exporta proiecte din alte surse, sau puteți clona paginile curente utilizând pagina Creator de pagini.

Page Builder este absolut liber să folosească, în timp ce concurentul său Beaver Builder este foarte costisitor. Încasează 99 de dolari pe an pentru un site web și 399 USD dacă eliminați brandul de pe desenele paginii. Beaver Builder este, de asemenea, un constructor de pagini frontal care vă permite să creați sau să personalizați pagini de site cu mai mult sau mai puțin aceleași funcționalități.

WP-SpamShield Anti-Spam

Dacă ai deținut vreodată un site web clasificat bine pe Google. Este foarte probabil să fi folosit deja un fel de anti-spam WordPress conecteaza. WP-SpamShield protejează site-urile împotriva spamerilor. Acesta introduce Captcha ori de câte ori cineva încearcă să bombardeze un site web cu spam în comentarii sau în formularele de contact.

După ce ați stabilit un clasament bun pe Google, aveți o bună reprezentare a conținutului pe site-ul dvs., aceasta conecteaza devine la îndemână. Veți avea nevoie de el pentru a evita o mulțime de conținut nevăzut pe site-ul dvs. web și în căsuța de e-mail. Personal am fost iritat de spamatori de multe ori. În lipsa unui motiv, ar încerca să-și prezinte linkurile și descrierile produselor pe site-uri web care nici măcar nu sunt relevante. Dacă doriți să evitați asta, v-ar plăcea asta WordPress anti spam conecteaza. Este gratuit de utilizat și oferă servicii de top. Adăugă un strat anti-spam și protejează toate datele și comentariile formularului. Cel mai bun lucru despre WP-SpamShield este că se integrează perfect cu aproape toată forma de contact WordPress Plugin-uri disponibil pe piață. Acesta este pe numărul opt din lista noastră de top WordPress Plugin-uri în 2019. „Clean Talk” al concurentului percepe 8 dolari pe an și este, de asemenea, un scut de spam foarte bun. Puteți alege unul dintre acestea Plugin-uri deoarece prețul CleanTalk este destul de accesibil.

Google Analytics WD

Există posibilitatea să utilizați deja Google Analytics pentru analiza datelor site-ului dvs. web. Acum, puteți vedea datele Google Analytics pe dvs. WordPress Dashboard folosind acest lucru uimitor conecteaza. Ideea este absolut uimitoare și conecteaza este foarte precis în prezentarea rezultatelor.

Dacă nu sunteți deja familiarizat cu Google Analytics, permiteți-mi să vă explic. Este un serviciu al Google în care trebuie să introduceți un cod scurt în antetul site-ului dvs., iar Google vă oferă un tablou de bord. Acest tablou de bord conține toate datele referitoare la site-ul dvs. web. Vizitatorii zilnici și săptămânali, locul acelor vizitatori, dispozitivul pe care îl utilizează acești vizitatori și conținutul vizitat cel mai mult. De asemenea, oferă o urmărire în timp real a sesiunilor, ceea ce înseamnă că puteți vedea câte persoane utilizează site-ul dvs. web la un moment dat. Puteți vizualiza locațiile lor și dispozitivele pe care le utilizează. Puteți vedea, de asemenea, care pagină sau produs are cel mai mare număr de accesări.

Ca întotdeauna, dacă aveți feedback sau comentarii, vă rugăm să ne informați. Suntem aici pentru a vă ajuta în cele mai bune moduri pe care le putem.

Leave a Reply

Creeaza pachetul tau cu ajutorul unui consultant Center IT

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta de navigare