FAQ

Web hosting îți permite să publici site-ul tău. Veți avea nevoie de un serviciu de găzduire web pentru a publica site-ul astfel încât utilizatorii să îl poată vedea online.

Am făcut serviciile noastre de găzduire web accesibile tuturor. Am proiectat panoul nostru de control, astfel încât să fie ușor să vă administrați domeniile și găzduirea web într-un singur loc. Dacă nu ai folosit niciodată gazduire web, echipa noastră de asistență este disponibilă la telefon și online pentru a te ajuta.

Configurarea găzduirii web este rapidă și ușoară. Este nevoie de 10 până la 20 de minute pentru configurarea pachetului de gazduire web.

Alege serviciile care te interesează și adaugă-le în coș. În timpul finalizării comenzii, poți să modifici parametrii serviciilor selectate – numărul de articole, să adaugi servicii complementare și să introduci codul de reducere.

În Panoul de Control centerithost.ro al serviciului tău poți crea o “comandă” și poți extinde durata serviciului oricând, de exemplu, pentru domeniu, web hosting sau website.

Autoinstaller este un instrument care vă permite să utilizați cu ușurință și rapid aplicații gata făcute în cadrul serverului în centerithost.ro. În câțiva pași simpli, puteți rula aplicații de dezvoltare web cunoscute și dovedite.

E-mailul ieftin la centerithost.ro este propria dvs. adresă de e-mail și căsuță poștală de înaltă capacitate! Suport pe dispozitive mobile. Fără reclame sau spam. Dimensiunea de livrare nelimitată.

Datele transmise în siguranță, construiți un brand bazat pe încredere și câștigați noi clienți. Câștigă mai mult cu un certificat SSL! Atrageți clienții prin creșterea credibilității site-ului! Alege SSL pentru nevoile tale și câștigă securitate la cumpărături.

Înregistrați pachetul și începeți să lucrați. Profitați de cel mai bun suport al specialiștilor în comerțul electronic de la centerithost.ro.

Website Builder vă permite să proiectați și să publicați un site web în câțiva pași simpli. Aceasta permite un mecanism simplu de gestionare, dar și module / widget-uri gata făcute, pe care trebuie doar să le trageți la locul dorit de pe site-ul web.

Treceți la WordPress SSD Gazduire și beneficiați de o creștere a performanței cu până la 60%. Datorită SSD-urilor, WordPress-ul sau alte CMS-uri vor funcționa mai repede decât găzduirea obișnuită.

BUNA, CUM VA
PUTEM AJUTA?

Nu ți se potriveste oferta de găzduire web? Îți dorești un pachet de găzduire web cu specificații personalizate? Nicio problemă, cere și vei primi. Dupa evaluarea tehnica a nevoilor tale, iti vom comunica tariful lunar si alte conditii pe care trebuie sa le cunosti iar daca pretul pachetului de gazduire web si conditiile mentionate sunt pe placul tău, nu mai rămâne decât să ne oferi confirmarea ta.

Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta de navigare